<
You already step in my simple blog. So , what you waiting for ? Just follow me , okay. Thank You| Dashboard | +Follow
My Love Is Yours

Blog dah bersarang ;D
Tuesday, 5 June 2012 | 12:00 am | 0 comments
 Assalammualaikum :) Hmm, rindunya pada blog ni. Dah berkurun aku tak post apa apa. Nampak banyak jugak perubahan kat sini. Yelah, dashboard die dah lain. Lagi pening aku nak mencari macam mane nak post -.- Haishhhhhhh. Itulah sebuk memanjang melayan twitter :)

Actually, banyak sangat benda yang aku nak story tapi aku takkan story semua kat korang. Sikit sikit sudahhh. Hehehehe. First pasal crush aku. Sejujurnya, ade lagi rase sayang tapi bile tahu die dah buat relay dengan orang lain tu, sayang aku kat die menurun. Eceh, jiwang kejap :') Aku text die, wish congrats sebab dah buat relay dengan girlfriend baru die. Lahai, macam dieorang kahwin pulak nak wish wish bagai. Ahahahaha !

Die replay, tak sangka pulak nak replay text aku kan ? Then die cakap tu just fake relay. Time tu aku rase macam "Aku ade chance ke?" last last tak pon. Die minat kat cousin aku sebab dieorang satu sekolah and satu kelas lagi. Aku sekolah lain memang lah. Macam tak percaya yang crush aku nak couple dengan cousin aku sendiri. Kalau korang, ape korang rase ? :'/

Sedih tahap gaban taw ! Hahaha. Okay, next pulak aku nak story pasal adopted aku. I mean kakak angkat lah. Tak sangke ade jugak orang yang betul betul sayangkan aku macam parents aku sayangkan aku jugak. Dia baik, memahami and kadang die ni kasar sikit macam aku ;)

Aku tak kisah die kaya or tidak asalkan die ikhlas sayang aku. Dia ade bagi aku Teddy Bear. Comel sangat macam orangnya. Hehehe. Aku namakan die 'BeaBear' Entahlah, aku pun tak tahu kenape name tu yang keluar. Hmm, pelik kan ? Ahhh lantak lah ! Bear aku. Ahahahaha piuhhhh :p

Nak tengok ke BeaBear aku ? Lahai, sebok yee. Ahahaha no lah, joking ;D Nah nah nah tengok lah !


 Ignore muka aku kalau korang tak suka :) But still aku sayang BeaBear macam mana aku sayang pemberinya. Hehehe. K lah aku nak makan. Thanks sebab sudi menjejakkan 'kaki' ? Tak masal. Thanks sebab sudi menjejakkan mata korang kat blog aku. Ahahaha k out first. Byeyeom ~


Older Post
Disclaimer



Just a simple words from me. Be nice with me and I'll be with you. Insya-Allah :)

Navigations

Entries About Links

Music Bank


U-kiss - 0330

Credit